Tävlingsregler

 
 

1.    Kampanjen är i regi av Grundig, NovaVista med samarbetspartners och pågår från april till november 2018. Tävlingen är endast för privatpersoner. Personer anställda hos Grundig eller NovaVista samt familjemedlemmar till dessa i samma hushåll kan inte delta i tävlingen. Tävlingsbidragen kan bli presenterade i annan marknadskommunikation.  
 

2.    Med hänsyn till personuppgiftslagen kommer inte Grundig eller NovaVista registrera dina personuppgifter utan ditt godkännande. Genom att du ansöker till tävlingen via vår hemsida godkänner du att Grundig och NovaVista sparar dina personuppgifter. 
 

3.    Det utvalda brudparet måste anordna bröllopsfesten under hösten 2018. 
 

4.    Det utvalda brudparet måste anordna bröllopsfesten på en plats där det är möjligt för Grundig att servera maten som är tillagad av våra kockar.

 

5.    Det brudpar som blir utvalt och bjuden på bröllopsmiddagen av Grundig, måste acceptera att Grundig använder bilder och film från bröllopet i annan marknadskommunikation. 
 

6.    De utvalda brudparen som blir bjuden på bröllopsmiddagen av Grundig måste acceptera att maten som serveras på bröllopet är tillagat av rester och/eller överskottsmat och att menyn bestäms av våra kockar och består av de ingredienser som finns tillgängliga vid tillfället. I den grad det är möjligt vill kockarna ha en dialog med brudparen i valet av mat och meny.

 

7.    De brudpar som söker och deltar i ”Restbröllopet” måste dela nödvändig kontaktinformation och personuppgifter med Grundig fram till att projektet avslutas, senast i slutet på 2018. All information blir därefter raderat.

 

8.    De brudpar som söker, och eller deltar i ”Restbröllopet” måste acceptera att bli kontaktade av Grundig och deras samarbetspartners i samband med uttagningsprocessen. 

 

9.    Grundig kommer be om tillåtelse för allt bruk av personuppgifter. Grundig preciserar att dessa uppgifter endast kommer användas i det syfte som är angett och att de bara är samlade uppgifter som är tillräckliga och relevanta för ändamålet. Uppgifterna kommer heller inte bli lagrade längre än vad som är nödvändigt för att genomföra ändamålet med användandet.

 

Grundig förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren under kampanjperioden.